На цената на един градски разговор
0700 16 916
Безплатна
доставка
в София

Ние, екипа на тонер + представяме на вашето внимание новите попълнения от принтери втора ръка подбрани специално за Вас - нашите клиенти.

                Нека започнем с един от най-малките представители като размер, но не и като производителност, а именно принтерът HP LaserJet P1606dn, който е идеален за домашно ползване и/или за малък и среден бизнес с не голямо натоварване.

                Продължаваме с един стилен принтер HP LaserJet pro 400M401. Прекрасен като визия и пасващ на всяка околна среда, а управлението му със лъскав тъчскрийн допълва прекрасно картинката.

                Нека не забравяме и добре служещите Konica Minolta bizhub 20p, който са се доказали като истински войни в борбата с пускане на ежедневни бумащини, като фактури, стокови разсписки и много други документи, който биха били излишни, ако не бяха задължителни.

 

                Това е една много малка част от нашия асортимент с нови и употребявани принтери, които можем да Ви предложим от нашия малък, но сплотен екип, който мисли за Вас и вашата ежедневна работа на бойното поле от премеждия с документи и клиенти. Също така можем да Ви бъдем полезни с всяка проблемна, а и просто празна тонер касета, като Ви предложим възможно най-оптимално решение за рециклиране, пълнене, поправяне, доставка или просто съвет.

                Не се колебайте да ни попитате, а просто го направете по телефона или заповядайте в нашия офис да изпълним ежедневието с повече усмивки и положителни емоции.

 

Ние мислим за Вас и искаме в замяна само усмивки, понеже с позитивно мислене всеки проблем намира своето решение. :) :) :)